Löysin blogini uudestaan:) En ole kohta kahteen vuoteen kirjoittanut tänne. Löysin tänne ystäväni viestiketjun kautta:)

Paljon on tapahtunut melkein kahdessa vuodessa. En nyt jaksa ruveta niitä luettelemaan.

Tällähetkellä Olen kotona. Helmi-koiraneitimme 1v6kk kanssa joka ravistelee itseään edessäni ja hakee huomiota. Mika on töissä ja lapset nukkuu. Tämä päivä on alkanut jasperin 11v leirikoulumuisteloilla koulussa. Oli kiva kuunnella kun lapset kertoivat kuvista minkälaista heillä leirikoulussa oli ollut. Paistoin aamulla 40 pullaa Jasperin luokkalaisille. leirikoulukuvia ei ollut katsomassa kuin minä ja yhden toisen oppilaan äiti ja mummi.

Töissä sain paljon aikaiseksi. Asiakkaan kuntoutussuunnitelman täytettyä ja uuteen keskustelutyömenetelmään keskustelulaput valmiiksi. Työparin kanssa saatiin huominen työpäivä suunniteltua ja työajan seurannat täytettyä.

Viime viikonloppuna oli meidän työpaikan pikkujoulut ja jatkot oli hotellilla Eriniä katsoen. Tulevana viikonloppuna on perjantaina lastensuojelun yhteiset pikkujoulut  ja Lauantaina lähden tampereelle Sinin luokse vaatekutsuille ja poreallasbileisiin.

Tänään olen vielä nähnyt Viiviä ja käyty hyvinvointivalmentajamme luona luomassa Viiville Herbalife jäsenyyttä- Olen hakenut Japen treeneistä ja lenkittänyt koiran.

Omakotitalomme remontti on vasta nyt alkanut pikkuhiljaa etenemään vaikka olemme asuneet tässä jo melkein kaksi vuotta. Onneksi pikkuhiljaa alkaaa tuntumaan omalta kodilta. Alakerta on vielä ihan kesken ja toivomme että Jasperin huone valmistuisi tammikuuhun mennessä.

Siskoni Sari on palanut matkaoppaaksi ja oleilee nyt canarialla. Minä menen sinne yksin lomalle 27.12 ja tulen pois 4.1.2015. Pojat ja Mika ovat tuon ajan Laitilassa.

Tänä vuonna juhlimme joulua vain oman perheen kesken. Käymme kyllä ehkä aamulla hautausmaalla yhdessä mummin ja papun ja kikka-tädin kanssa. Joulupäivänä käymme ukilla ja iltapäivällä mummille ja papulle viettämään kuulemma englantilaista joulua.

Tässä välissä Julius ehtii täyttämään 9 vuotta. Juhlat pidetään itsenäisyyspäivänä.

Tässä tätä päivitystä sitten taas olis:)

suski.