Aamulla oli herätys 6.05 ja töihin oli lähdettävä 7.45:deksi. Sitä ennen oli Julius vietävä päiväkotiin. Jasperin oli määrä mennä kouluun vasta yhdeksäksi, mutta hän heräsi jo puoli seitsemältä meidän hössötykseen.

Eilen tuli anoppi kylään ja tilasimme iltapalaksi pizzat kotipizzasta. Mulle, Mikalle ja anopille hampurilaispizzat ja pojille kinkkupizzat. Oli kyllä hyvää tuo hampurilaispizza!

Kävin myös eilen kampaajalla ja sinne kului tuhottomasti rahaa, kun piti tehdä kaikki värinpoistot ja värjäykset ja hiusten muotoonleikkaukset! Mutta olen todella tyytyväinen lopputulokseen, joka on karamelliblondi päältä ja tummanruskea alta:)

Palataanpa tähän päivään eli Tikkari-Tiistaihin. Tänään päätimme lähteä lapsiryhmämme kanssa ( jossa tänään oli vain 8 lasta) retkelle läheiseen leikkipuistoon. Ilma oli mitä ihanin! Aurinko paistoi täydeltä taivaalta! Vietimme aamuulkoilun puistossa, jonka jälkeen tulimme syömään päiväkodille. Ruokaa odotellessam meillä on tapana aina lorutella lasten kanssa jotakin. Tänään lorumme oli : "kukko kiertää kartanoa", jonka sijaisemmekin halusi oppia. Loru menee näin: Kukko kiertää kartanoa, kukko kiertää kartanoa ( pyöritetään sormea kasvojen ympäri), kuulostelee, kuulostelee ( laitetaan käsi korvalle, ensin toiselle sitten toiselle), tirkistelee, tirkistelee, (laitetaan sormet ympyräksi silmien eteen vuorotellen), soittaa ovikelloa, plimplom! ( painetaan nenää), pyyhkii jalkansa ( pyyhytään kahdella sormella nenän alta) ja astuu sisään! (laitetaan sormet suuhun) ;) Tämä on lapsista hauska loru, joka piti lausua uudestaan ja uudestaan:)

Työpäivän jälkeen kävin hakemassa Juliuksen päiväkodista ja menimme kotiin autolla, kuunnellen eilen ostamaani Suvi Teräsniskan uutta cd:tä. Ai että se on hyvä ja Suvilla on niin hyvät sanoitukset biiseissään! Kotiin päästyämme odotimme Jasperin, Juliuksen ja anopin kanssa Mikaa kotiin saapuvaksi, jotta voisimme lähteä flamingoon.

Mika ja pojat sekä anoppi menivät flamingon kylpylään ja mä suuntasin leffaan. ( en uskaltanut flunssassani ja yskässäni mennä uimaan). Sillä aikaa kun muut polskivat, menin katsomaan elokuvan black swan. Elokuva oli trilleri ja kertoi balettitanssijasta, jonka elämänpäämäränä oli saada päärooli joutsenlammesta hinnalla millä hyvänsä. se oli ajoittain aika psykedeelinen elokuva! Toivottavasti en nää painajaisia!

Pulikoinnin ja elokuvan jälkeen menimme kaikki yhdessä syömäään ja nyt maha meinaa haljeta. Söin hesen kanapastaa ja oli yllättävän hyvää:)