Lauantaina meillä oli siis vihdoin ja viimein tuparit täällä "uudessa" kodissamme. Emmehän ole asuneetkaan tällä kuin 8kk:) No parempi myöhään kun ei milloinkaan!

 

Tupareiden oli tarkoitus alkaa neljältä ja sitä ennen oli aamulla vielä hommaa.. siivottavaa lisää ja kaupassa käyntiä kahteenkin otteeseen kun ainahan sitä jotakin unohtuu. Mika kävi vielä Juliuksen kanssa lainaamassa työpaikaltaan ison salaattiastian.

Poikien lähdettyä hoitoon mummilaan Mika aloitti salaatin valmistuksen. Salaattiin tuli vaikka mitä avocadosta lähtien ja paahdettuja siemeniä, aurinkokuivattua tomaattia, fetaa ja pastaa. Lisäksi tarjoilimme grillattua kanaa ja patonkia. nam! Mä valmistelin vaan itteni ;)

Eka vieras tuli sitten neljän jälkeen ja yllätys oli suuri kun eka vieras olikin Sini. Sini on harvoin eka vieras:) Mutta ihanaa kun tuli niin ehdimme juttelemaan rauhassa kahden kesken ennen muiden vieraiden tuloa ja maistelemaan fresita-boolia.

Puoli kuuteen asti saatiin melkein odotella muita vieraita mutta sitten niitä aloikin tulla:) Meillä oli tupareissa 27 vierasta ja oli mieletön meininki. Kaikilla oli kivaa ja juttua ja naurua riitti. Ruoka oli hyvää ja booli maistui. Ukot kävivät vielä testaamassa saunakin ja oli kuulemma hyvä. Saimme aivan ihania tupari lahjoja: Espressokuppeja ( eri värisiä: turkooseja, keltaisia, ruskeita ja vaaleanpunaisia:) i loved it!), Pentikin ihania lasipurkkeja, Ikkunakehyspeilin ( Jonka Riikka oli itse tehnyt oikeista ikkunan kehyksistä. Ihana!!! Laitetaan se vaakatasoon meidän sängyn yläpuolelle), Valkoisen popcorni-kulhon, jonka sisällä oli Marimekon keittiöpyyhe, pentikin patakinnas, pentikin turkooseja koristekiviä, pentikin turkoosi kynttilä, turkoosi pitza-leikkuri,Muurlan viinilaseja ja ihana vesi kaadin, Pentikin turkoosi kynttiläkulho, pentikin ruskeat patalaput, teeman turkoosi vati ja servettejä sekä pari kappaletta koreja ,missä oli sisällä kaikenmoista ihanaa! KYllä saatiin ihan liikaa lahjoja!

Ilta eteni liian nopeasti. Tuntuu aina että aika loppuu kesken kun ei kerkeä näkemään ystäviään tarpeeksi usein. Loppuillasta lauloimme muutaman karaokebiisin ja sitten kello olikin jo 23.30 ja oli aika tilata taksit meidän suurelle joukolle kohti Hotelli vantaata. Kolmella taksilla siirryimme sitten hotellille, jossa osasta vieraista oli majoituskin. He pääsivät tietenkin suoraan sisään meidän paikallisten jonotellessa jonossa noin puoli tuntia... onneksi oli nestemäistä evästä mukana.!

Hotellilla biletettiin täysillä! Tanssittiin ja otettiin shotteja ( mustikkashottia,ja hot shottia) sekä mansikkaeskimo-drinkkiä ( Mitä ei tehty oikein eikä se maistunut siltä kuin sen piti!) Tupakkallakin tuli muutamaan otteeseen käytyä ja nyt olo on sen mukainen..:) Kyllä oli hauskaa ja suuri kiitos seuralle. Ilman teitä ystävät ei olisi ollut näin hauskaa iltaa!!!

Valomerkin jälkeen siirryimme vielä Tiinan ja Esan kanssa jatkoille Maijan ja Samin hotellihuoneeseen. Sitä ennen ostimme Maijan kanssa vielä hodarit hotellin alakerrasta ja siinä kesti tuhottoman kauan koska visa elekctronini ei meinannut millään ottaa yhteyttä ja yksi ämmä rupesi siinä jotain urputtaa Maijalle...No sitten Hissiin hodarit kourassa ja hotellihuoneeseen vielä parantamaan maailmaa:) Ukot parantivat maailmaa käytävällä:) Kello oli jotai viisi kun olimme Mikan kanssa kotona!

Vielä kerran suurkiitos teille rakkat ystävät! teitte juhllistamme ikimuistoiset!