Tänään mulla oli tosi kiva päivä! Pojat menivät mummin kanssa teatteriin katsomaan kolme iloista rosvoa ja mä suunnistin siksi aikaa stadiin tapaamaan siskoani. Olin suht hyvissä ajoin paikalla eli kampin narinkkatorilla. Siellä oli menossa jonkinlainen viinitapahtuma ja äijät olivat saaveissa ja polkivat kilpaa viinirypäleitä:) aika hassunnäköistä touhua oli ja siellä olikin maikkarin kamerat kuvaamassa sitä kymppi uutisten loppukevennykseen. Taisinpa minäkin vilahtaa kamerassa kun pääsin aika liki katselemaan tapahtumaa:) Siskoa odotellessani kävin vielä Ninja nimisessä korukaupassa, missä myytiin ihania koruja. Ostin sieltä itselleni ihanat turkoosit pallokorvakorut ja kaksi vaaleanpunaista kukkapinniä sekä äidille synttärilahjan kun sillä on ensi viikolla synttärit.

Siskon tultua menimme yhdessä läheiselle terdelle, mistä näki hyvin tapahtumapaikalle. Mä otin mansikkalight siiderin ja sisko otti kuivan omena siiderin ja ranuja. Viiniteltassa oli joku naisesiintyjä ja mietimme kuka se on ( emme siis nähneet häntä) Sisko sanoi että toi on se joka aloitti tangolaulajana se blondi. Mä siihen että Laura Närhi..Jippu EEEi No sehän oli tietenkin Anna Erikson:) me kuultiin se livenä:)

Terdeltä lähettiin sitten käymään siskon luona kävellen se kun asuu stadissa:) Asunto oli tosi kiva ja kivalla paikalla. juotiin yhet pimmssit  ( juoma lontoosta salaisella reseptillä) oli muuten hyvää:) ja höpöteltiin kaikkea kivaa ja suunniteltiin isän ja tyttärien minilomaa polvijärvelle:)Noin neljän aikoihin lähdin kotiin ja musta oli ihanaa kävellä keväisessä rauhallisessa stadissa kohti assaa ja bussia. ( Tuli ihan hirvee halu joko asua tai käydä töissä stadissa!:)) Soittelin äidille siinä kävellessäni ja sovimme, että menisimme samalla bussilla Heikinlaaksoon. Pojillakin oli ollut kivaa mummin kanssa teatterissa ja hesellä, mihin he menivät teatterin jälkeen syömään.

Kotiin tultuamme tein pojille perunoita ja kalapuikkoja ja porkkanaraastetta. Menimme saunaan ja söimme jätskit ja katsoimme kolme jaksoa blondi tuli talooon-tvsarjasta. Pojat tykkäsivät siitä kovasti ja aamulla kuulemma pitää katsoa lisää:) Sarjahan tuli tv:stä joskus 17 vuotta sitten.

Todella mukava päivä! Huomenna on varmaan lähes yhtä mukava sillä on äitienpäivä ja silloinhan meitä äitejä lellitään:)