Heippa taas pitkän hiljaisuuden jälkeen!:
Uusi työ on alkanut sujumaan hyvin ja olen viihtynyt siellä todella hyvin! Aivan ihanat, kannustavat työkaverit ja ihana on johtajakin mikä on mulle ihan lottovoitto!:) Harmi vaan etää työ on vaan vuoden loppuun mut täytyy toivoo jos sjostain sais jatkoa. Vanhaan työhön mulla ei ole pätkääkään ikävä!

elämä on tällähetkellä kaikinpuolin valoisaa ja ihanaa:)

Tämä pääsiäinen on alkanut Juliuksen futisturnauksella vantaanlaaksossa ja myyrmäkihallissa. Pe Kopse p05 oli kolme peliä ja launataina kaksi. Kopse voitti kaikki pelit ja meidän Julius sai vielä kultaisen tsempparipokaalin ja ei ollut uskoa korviaan:) kyllä suu meni niin suureen hymyyn että!:)

Pe iltana oltiin myös Jasperin fudisjoukkueen pojan vanhemmilla kylässä. Heistä on tullut meille ihan ystäviä ja heidän poikansa on aivan syötävän ihana. Syötiin siellä aivan loistavia uuniperunoita ihanilla täytteillä ja juotiin skumppaa ja punkkua! Oli kyllä hauska ilta:) Jasper jäi sinne vielä yöksikin kun mä ja Mika ja Julius lähdettiin taksilla kotiin.

Juliuksen turnauksen jälkeen ollaan löhötty vaan kotona ja mässäilty ja katottu koira-.elokuva Hatchiko, mikä oli todella liikuttava. Tositarinaan perustuva. Siinä pieni Hatshiko- koira kuljetetaan Japanista jenkkeihin ja siellä se valitsee isäntänsä juna-asemalla. Mies pitää koiran mutta yllättäen mies kuolee äkillisesti. Koira on silti joka päivä kymmenen vuoden ajan odottamassa isäntäänsä juna-asemalla. Nyyh niin liikkis!

Huomenna ois tarkoitus mennä aamupäivästä käymään Juliuksen kaverilla ja aamulla löytää pääsiäiskukon munitut piilotetut suklaamunat:) Illalla Mikan veli tulee avopuolisonsa kanssa yökylään. Maanantaina mennään sitte mökille perinteiselle sukulounaalle, jossa nyt tosin ei muutamaan vuoteen olla oltu. Ihanaa kun saa vaan olla ja nauttia:)

Hyvää Pääsiäistä ja kevään jatkoa kaikille mun blogin lukijoille:)
wink