Täällä sitä taas sairastetaan. Johan sitä ehti jo olla kaksi viikkoa suht terveenä!

Kävin siis tänään lääkärissä.Korson terveyskeskuksessa ja nyt täytyy taas antaa noottia tolle terveyskeskustoiminnalle. Ensinnäkin siellä oli kaikki ihan sekaisin. Syksystä 2010 saakka Korson terveysasemalla on sirrytty tiimityöhön eli siellä on kaksi tiimiä: Tiimi A ja tiimi B. Asukkaat jaottuu näihin tiimeihin osoitteensa perusteella. Mä olin ottanut selvää jo edellisenä iltana mihin tiimiin kuulun. No terveysasemalle tultuani vastassa oli vuoronumerolaite, jossa luki: jos menet lääkkärille tai toimistoon valitse tiimi a tai tiimi b, jos menet sairaanhoitajalle valitse tiimi a tai tiimi b. Jos et tiedä mihin tiimiin kuulut katso kartasta osoitteesi ja sen perusteella määräytyy tiimisi. Aula oli täynnä ihmisiä, jotka olivat aivan sekaisin minne heidän piti mennä ja tämä tiimityö juttu on alkanut jo syksyllä?

No Minäpä tiesin että kuulun tiimiin B ja painoin sitä nappia. Ilmoittautumista joutui odottamaan noin 20 minuuttia ja sitten toimistotyöntekijä meinasi että haluan vain sairaslomatodistuksen.. sanoin että josko noita keuhkoja vois kuunnella kun siellä tuntuu yskiessä.. täti laittoi sitten minulle ajan lääkärille. Lääkäriä odottelinkin sitten semmoiset reippaat 2 tuntia!!!

Lääkärille päästyäni lääkäri tutki korvat ja kuunteli keuhkot ja katsoi nieluun ja totesi että parempi käydä labrassa kokeissa sillä hän epäili angiinaa. Niinpä mä marssin sitten vielä labraan, jonne onneksi pääsin melkein heti. Labrassa otettii verikoe, joka nipisti yllättävän paljon:) Multa ei oo hetkeen otettu verikoetta. Sitten otettiin vielä nielunäyte, mikä tuntui inhoittavalta:( Lääkäri määräsi mulle kolme päivää sairaslomaa ja codesan yskänlääkettä yskänärsytykseen. Tuo codesanhan on kolmiolääke ja tuppaa väsyttämään.

Terveyskeskukseta lähdettyäni menin apteekkiin ostamaan codesania ja kirjastoon hakemaan pari kirjaa sairaslomapäivieni iloksi. Kirjat: Danielle steel, Toinen tilaisuus ja candance brushnell, 4 blondia:)

Kotiin päästyäni aloinkin heti lukemaan tuota Danielle steelen kirjaa ja hyvältä vaikuttaa... Jasper tuli koulusta puolenpäivän aikoihin ja syötiin yhdessä ja tarkastin Jasperin läksyt, minkä jälkeen Jasper syöksähti kaverilleen Ossille. Jäin kotiin lukemaan pariksi tunniksi kunnes oli aika hakea Julius päiväkodista.

Haettuamme Juliuksen päiväkodista menimme poikien kanssa kauppaan. Ostimme kaksi kakkua: daim-kakun ja vadelmajuustokakun. Tänään on Mikan 33- vuotis- syntymäpäivä ja päätimme juhlistaa sitä illalla hieman. Mummi ja papukin tulisivat synttärikahveille. Kotiin päästyämme Jasperin kaverin Vernerin pikkusisko, ( Juliuksen ikäinen) tuli hakemaan juliusta leikkimään heille ja Jasper lähti saattamaan ja soitti samantien että voiko hänkin jäädä kun Vernerillä ei ollut kaveria. Lupasin että sasivat olla tunnin ja sitten kotiin:) Tuntuu kivalta kun lapset ovat saaneet kavereita tästä läheltä!

Mikakin tuli kotiin pitkän palokuntavuoron ja sen päälle remonttikeikkapäivän jälkeen.. kohta alamme viettämään syntymäpäivän iltaa :)

p.s. sain ihania uutisia kahtena päivänä peräkkäin. Ystäväni Pamela on saanut pojan eilen 20.3 ja ystäväni Nina tytön tänään 21.3 :) ihanaa onnea ystävät:)