Tällä Viikolla olen tehnyt vaikka mitä.

Alku viikosta eli maanantaina ja tiistaina olin töissä. Askarreltiin maitopurkeista rairuohopurkkeja ja istutettiin niihin rairuohoja. Maanantai yöllä Julius alkoi oksentamaan ja Mika oli hänen kanssaan kotona tiistain ja mä keskiviikon.

Kekiviikkona käytiin Jullen kanssa vuokraamassa dvd:t lapsille ja mulle. Lapsille vuokrattiin joku kilpikonna elokuva ja mulle Prinsessa. ( kellokosken prinsessa)Oli tosi mielenkiintoinen elokuva. suosittelen. Torstaina sitten taas töihin iltavuoroon. Torstaina kävin myös kävelyllä työkaverini kanssa ja kävimme tutustumassa myös Korso gymiin. päätimme mennä sinne ensi maanantain zumba-tunnille!. Perjantaina töissä iltavuorossa ja illalla kävimme Mikan kanssa pyöräilemässä läheisessä Lidlessä ostamassa kahvipapuja espresso keittimeemme.

Lauantaina aamulla Jasperilla oli koulua. siellä oli avoimet ovet ja kävimme koko perheen voimin katsomassa Jasperin tuntia. Lapset askartelivat pääsiäisnoidat. Koulun loputtua lähdimme Lohjalle Marin ja Abonan luokse. Heti sinne päästyämme menimme keilaamaan. Pojat keilasivat ensimmäisen kerran ja hienosti meni. Mitä nyt oli vähän väliä nälkä ja jano. ( Jappea harmitti kun ei voittanut Juliusta..) Keilattuamme lähdimme Marille ja Abonalle ja nautimme ihanasta auringon paisteesta pihalla. Pojat ja Mika ja Abona lähtivät pelaamaan jalkapalloa läheisen tarhan pihalle ja mä ja Mari ja Viivi-koira lähdimme etsimään virpomisoksia lapsille. Palattuamme kävelyltä alkoikin virpomisoksien askartelu. Julius jaksoi askarella jopa yhden oksan..Jasper jaksoi neljä ja äiti sai askarrella loput punaviinin voimin:) Loppuilta sujui syödessä hyvää Marin ja Abonan tekemää pizzaa ja pelaillessa erilaisia pelejä.

Sunnuntaina pojat menivät puolilta päivin virpomaan. Jasper oli sidius ja Julius spiderman. Pojat kävivät lähialueen taloja läpi ja mä ja Mari odotettiin tienposkessa. Hienot saaliit pojat saivat. Jasper sanoikin, että oli kiva virpoa kun ei tuntenut ketään:). Virvottuamme lähdimme kauppaan ostamaan grillaustarvikkeita: herkkusieniä, juustoa, kanaa.. Tultuamme kaupasta ruvettiin pelaamaan pihalla futista poikien kanssa ja Mika ja Abona alkoivat grillaamaan. Kylläpä ruoka maistui hyvältä pienen  urheilun jälkeen:) Pian tämän jälkeen lähdimmekin kotiin. Olipa todella ihana viikonloppu!

Kotiin päästyämme lähdimme vielä pyöräilemään. Kävimme äänestämässä ja kaupassa. Juliuskin polki pitkän matkan pyörää tosi hienosti vaikka alussa se näytti tosi vaikealta:)

että sellainen viikko!