Nyt se loma sitten loppuu. Huomenna pitää mennä töihin, mikä ei yllätys yllätys yhtään huvittaisi. Taas vuosi yhtä melua ja huutoa ja vastaan vänkäämistä,. Toivottavasti olisi edes mukava tiimi ja työt sujuisivat, Vaikka eniten toivon tietenkin uusia tuulia elämääni opiskelun saralla.

Tänään lapset menevät kaverinsa synttäreille leikkimään ja mä ja Mika mennään leffaan flamingoon katsomaan Harry Potteria. Ihanaa lopettaa lomansa hyvään leffaan oman miehensä kanssa. Ollaan käyty kattoo kaikki Harry Potterit kaksistaan leffassa ja kiva päättää tämä hyvä sarja menemällä katsomaan se viimeinenkin osa leffaan. oon lukenut kaikki harry Potterit ja mielestäni se on todella hyvä sarja vaikka muuten niin fantasian ystävä en olekkaan. Harry Potteri on kuin aikuisten satu. Tai kaikenikäisten satu, koska se uppoaa ihan lapsista aikuisiin. Omat lapset eivät ole saaneet vielä katsoa potteria silla siinä on aika hurjia kohtauksia, joita en omien lasten vielä hakuaisi näkevän. Ehkä sitten kun Jasper on 10v.. Parempi aloittaa ensin lukemalla kirja ja sen jälkeen katsoa elokuva.

Eilen kävin laitattamassa uudet kynnet, että on sitten siistinä keskiviikon koitoksessa. Kävin myös vähän shoppailemassa kun en ole koko kesänä kerennyt alennusmyynteihin. Mika oli töissä ja pojat mustikassa mökillä mummin ja papun kanssa. Illalla sitten pyöräytettiin vielä mustikkapiirakka nam!.

Hammassärkykin alkaa helpotaa mutta joudun silti viisaudenhampaan poistoon elokuun lopussa:( sitä ennen on kuitenkin synttäripäivän mölkyt ja yhteisen ajanvietto oman miehen kanssa ja yhet häät ja hotelliyöt että on mitä odottaa...:)