Tänä viikonloppuna on saanut rentoutua kunnolla ja ladata akkuja..

Perjantaina oli hieman kurkkukipua mutta kun ei ole huutanut ja saanut levätä niin nyt  se on parempi. Perjantaina mulla oli koulutuspäivä Meikussa. Aiheena oli Kuulovammainen lapsi päivähoidossa. Luento oli mielenkiintoinen ja siitä sai paljon hyviä ideoita arkityöhön. Ryhmässäni kun on yksi kuulovammainen lapsi. Opintopäivä oli muutenkin hyvin järjestetty. Siellä tarjottiin aamupala sämpylät ja ruokailut ja päiväkahvi voisilmäpullan kera! Harvoissa koulutuksissa on enään näin hyvin järjestetty. Yleensä kaikki on omakustantaisia koulutuksia.

Lauantaina sitten käytiin poikien kanssa katsomassa Autot 2 elokuva. Elokuva oli mielestäni hyvä tosin oli se aika lapsille tehdyn Bondin oloinen. Siinä räiskittiin aikapaljon että ei kyllä ole mikään pienten lasten elokuva. Pojat tykkäs kuitenkin paljon ja muistavat elokuvasta hauskoja kohtauksia oikeastaan enemmään kuin sitä räiskintää:)

Elokuvan jälkeen suunnistimme Ukille/ Isälle Länsi-pasilaan. Siellä söimme Isän tekemiä herkullisia korvapuusteja, joimme kahvit ja maidot ja sitten katsottiin päivän toinen elokuva: Beethoven 1. Oli mukavaa katsoa itsekkin semmoinen elokuva josta on lapsena tykännyt hirveästi. Tosin nyt aikuisena sitä katsoi hieman eri tavalla:) Leffan jälkeen suunnistimme Länsi-pasilan alepaan ja ärrälle lottoomaan.. en oo vielä tarkastanut lottokuponkia..:)

Illalla kävimme kotona saunassa, vivottelimme parvekkeella ja söimme iltaruoan ja ryhdyimme katsomaan päivän kolmatta elokuvaa eli Paluu tulevaisuuten 3. OOn katsonut poikien kanssa kaikki nää leffat ja pojat tykkäsivät elokuvista tosi paljon:) Itseäni vaan huvitti miten sitä tosiaan kuviteltiin vielä 1985 että autot todella lentävät 2000- luvulla:) Ei oo näkynyt ei! Mutta kaipa sekin on teoriassa mahdollista.. käytännössä aika hankala toteuttaa.

Sunnuntaina eli tänään on nukuttu pitkään eli noin puoli kymmeneen. Käväisty korson maalaismarkkinoilla kävellen ja ihasteltu mitä kaikkea siellä oli. Pojatkin sai pienet markkinalelut. Tultukotiin ja syöty ja nautittu kuulaasta aurinkoisesta syyssäästä. Kohtä lähdetää Marjolle katsomaan MLL:N myyntituotteita. Illalla Mikakin tulee kotiin Pärnusta, jossa on ollut poikien reissulla neljä päivää ja tuo toivottavasti jotain mukavia tuliaisia:)