Viimeinen sairalomapäivä ja olen saanut yllättävän paljon tänään aikaiseksi. Aamulla kello herätti mut ja pojat 7.00. Jasperilla oli kahdeksaan kouluun meno ja tein hänelle aamiaisen valmiiksi. Sitten vaatteet niskaan ja Juliukselle päälle ja auton nokka kohti Juliuksen päiväkotia. Päiväkodilla mulla oli kasvatus- ja-kehityskeskustelu Juliuksen omahoitajan kanssa. Keskustelu sujui hyvin ja sain jopa kahvikupin juodakseni  ( hyvä palvelu:)).Julius oli kasvanut ja kehittynyt hyvin ja tempperamenttikin tai sietokyky on kasvanut pojalla iän myötä:) Kavereita löytyy ja päiväkodissa on mukavaa. Mulla meinasi ihan itku tulla kun ajattelin ensi syksyä,  Julius joutuu vaihtamaan päiväkotia ja kaverit vaihtuu:( Mutta varmasti Julle saa sieltä uudestakin paikasta kavereita, se on niin sosiaalinen ja iloinen poika:)

Keskustelun jälkeen tulin kotiin, päätin että nyt ssivoan ton vaatekaapin ja heitän kaikki turhat vaatteet Uffin kassiin ja rikkinäiset roskiin ja kaikki mitä en tartte just nyt ( esim hääpuku ja vanhojentanssipuku) menevät alakertaan säilytykseen. Otin lisää henkareita ja ripustin kaikki hienoimmat asuni henkariin ja tankoon, mistä niitä on sitten helppo katsella ja valita mitä sitä pistäis päälleen! Olin todella tyytyväinen iteseeni kun sain tämän tehtyä! Hyvä minä:)

Palkitsin itseni hyvästä työstä hakemalla leffan filmtownista. Leffa oli vaihtamalla paranee. Pääosissa siinä on: Jennifer Aniston ja Jason Bateman. Leffa kertoo parhaista ystävyksistä, jotka molemmat ovat sinkkuja ja joista toinen ( Aniston) haluaa saada yksinään lapsen ja turvautuu spermanluovuttajaan. Kassie ( Aniston) eikuitenkaan halua nimetöntä luovuttajaa vaan haluaa nähdä luovuttajansa silmästä silmään. Joten he järjestävät hedelmöitysjuhlat.. kaikki ei mene kuitenkaan niinkuin pitäisi ja siitä tulee valloittava sekoilu komedia:) Suosittelen. Oli ajoittain lempeä, hauska ja hyvänmielen elokuva:) Ehkei kuitenkaan miesten makuun vaan tyttömovie:)

Mika on tän koko viikon Lohjalla tekemässä Abonan kanssa remonttia Marin ja Abonan kotiin. Tai no ei nyt koko viikkoa.. tulee huomenna kotiin..mutta on mulla sitä jo nyt ikävä:)

Lääkäri ei ole soittanut, että todennäköisesti mulla ei ole angiinaa.. ääni on kyllä lähtenyt ja yskittää vieläkinn.. mutta huomenna on töihin jo mentävä:( No onneks on enää kaks päivää ja sitten on viikonloppu!

Jasper on kaverillaan ja mä saan olla kotona ihan rauhassa. Kirjoitan tätä blogia.. käyn välillä facebookissa ja luen muitten tekemiä blogeja. Nää blogit on muuten todella hyvä juttu! Pysyy hyvin ajantasalla siskonsa ja serkkujensa ja keveriensa oikeasta elämästä! Vähän niinkuin ennenvanhaan kun oli kirjeenvaihdossa mut nyt kaikki kirjoitukset  on realiajassa! Tykkään!

Kohta pitää lähtee hakemaan Juliusta päiväkodista ja sitten normaalit iltapuuhat eli lastenohjelmat, iltaruoka, lapset leikkii hieman, iltapala, iltapesut, iltasatu ja sitten pojat nukkumaan ja mä taidan kukkuu viel jonkun aikaa ja ehkä käydä saunassakin ja ottaa keskiviikon kunniaksi saunasiiderinkin:)