Mun päivä!

 

Mun päivä oli tänään perjantaina 8.4.2011 seuraavanlainen: Aamulla menin kahdeksaan töihin ja sitä ennen vein Juliuksen päiväkotiin. Töissä mun päivä alkoi perheiden aamupalalalla, jossa osanotto oli runsas. vanhempian kanssa juteltiin kaiken laista mukavaa...

Aamupalan jälkeen leikittiin lasten kanssa sisällä ja tehtiin työkaverini kanssa tiloihin pieniä muutoksia eli uusia leikkipisteitä. Kotileikki tuli ryhmätilaan ja autoleikki varastotilaan. Leppariin taas tuli palikkaleikki. Sitten syötiin päiväruoka ja lapset riisumaan, vessaan ja päiväunille.

Kahvitauolla meillä oli viikottainen perjantaipullon arvonta ja MINÄ voitin sen ! Vähänkö olin onnellinen. En ole voittanut pitkään aikaan. !!Tänään saan vielä maistaa lasin hyvää punaviiniä :) Lasten kanssa leikkiä vielä heidän heräiltyään ja sitten välipalalle. Sitten hieman vielä leikkiä ja kakkapyllynpesuja ja vaippojen vaihtoa ja pukemista ja lapset pihalle ja sen jälkeen itse kotiin klo 15.30. Pääsin aikaisemmin:)

Kotiin päästyäni alkoikin sitten Jasperin 8v synttäreiden järkkääminen. Pidimme juhlat ulkona ja tarjoilut autotallissa. Olimme koristelleet sen hienoksi:) Pojat, joita oli yhteensä 11kpl, pelasivat aluksi sählyä pihalla ja sitten Mika grillasi heille makkaraa. makkara ja mehu syötiin ja juotiin ulkona, minkä jälkeen siirryttiin autotalliin herkkupöydän ääreen. Pojat söivät innoissaan ja huusivat toistensa päälle ja kuuntelivat hevisaurusta. Välillä käytiin vuorotellen esittämässä ilmakitaraa ja ilmeiltiin toisille. Sitten mentiin piiriin lattialle ja alettiin pullon pyöritystä. Se ,johon pullo osoitti sai antaa Japelle lahjansa ja lukea kortin. Hienoja lahjoja Jappe sai!  ( karvakamut 2 dvd:n, pallon. pikkulegoja, bioniclejä, aku ankan taskukirjan, legokirjan... ym) Lahjojen aukaisun jälkeen Mika jakoi pojille aarrekartat. Poikien piti löytää parit toisistaan ( kahdella oli aina sama kartta) Parin löydettyään parit saivat yhdessä naulata naulat lautaan ja lähteä etsimään aarretta! Kiva leikki ja pojat olivat innoissaan! sitten kemut loppuivat ja kaverit lähtivät kotiin.

Nyt odotan saunaan pääsyä, poikien nukkumaan menemistä ja punaviinipullon aukaisua:)