Torstaisin meidän ryhmällä on yleensö retkipäivä. Tänään meidän piti mennä retkelle lumivuorille ( Urheilutalon takana olevat isot lumipenkat) mutta kovan tuulen vuoksi vaihdoimme retkipaikaksi päiväkodin takapihan, joka on oikeastaan uimahallin aluetta ja todella iso alue. Takapihalle on myös tehty hiihtoladut, jossa sitten päiväkodin isommat lapset voivat harjoitella hiihtämistä.

Me päätimme juosta ja kiertää lasten kanssa kenttää ympäri ja se oli lapsista todella hauskaa! Mä vähän hölmöilin lasten kanssa, laitoin kädet sivulle ja sanoin että on niin kova tuuli että lähden lentoon! lapset olivat heti mukana ja sanoivat: uudestaan, uudestaan!

Meillä oli mukana myös pienet retkieväät: Aikuisilla kuumaa kahvia termarissa ja lapsilla tuck-keksejä ja ai että ne maistuivat hyvälle kuulaassa talvi-ilmassa. Aikamme siinä pyörittyämme palasimme päiväkodin pihalle ja isommat lapset jatkoivat leikkiä siellä pienempien jo mennessä sisälle. Sisälle tultuamme olikin jo sitten ruokalorun aika: Aurinko, aurinko lettuja paistaa, hauska on auringon lettuja maistaa, kiipeän puuhun, pistelen suuhun,loput voin heittää ukolle kuuhun, sitten käynkin nukkumaan pikkuinen massuni pullollaan, hyvää ruokahalua!

Päivälevolle käydessämme vatsani alkoi oudosti kiertämään ja pitämään kummallista meteliä. ajattelin että ei voi olla totta js mulle nyt tulee vatsatauti. Viikonloppuna ois edessä tuparit ja paljon vieraita ois tulossa kylään ja hauskanpitoa piisaisi! Vessaan sitä oli kuitenkin menävä ja tilanne oli sellainen että oli lähdttävä kesken päivän kotiin. Koitin myös soittaa serkulleni miialle, jonka luona mun ois ollut tarkoitus tänään päästä käymään, mutta en saanut Miiaa kiinni....

Kotiin päästyäni vetäsin huiviin yhden yrttisotin, jossa on sen verran alkoholia että kaikkien pöpöjen pitäis kuolla tuolta mahasta!!! Ei voi olla näin huono tuuri! Mutta katsellaan auttoiko tuo yrttishotti mitään!!!:(

Nyt täytyy lähtee hakee Jullee päiväkodista ja sitten katsoa mennäkkö sinne Miialle vai ei... Alkossakin pitäisi käydä ostamassa booliainekset viikonlopuksi. Meinaan tehdä mansikkaista fresita-boolia nam!!