Eli siis pääsin kouluun!!!! JEEEE!!!!! mutta se alkaa vasta vuoden päästä sillä pomo ei päästänyt opintovapaalle. Tämä vääntö tästä opintovapaasta sen kanssa on ihan merkillistä. Toki ymmärrän, että en opintovapaata tähän ajankohtaan voinut saada ( tuli niin äkkiä) mutta että pomoni ei haluis myöntää sitä vuoden päästäkään! Hän sanoi mulle, että ei sitoudu myöntämään sitä ensikään vuonna!!?? Siis what??? mitä se menettää??? Sillä on vuosi aikaa että siihen sijainen ja hoitaa asiat niin että ne menevät hänen kannaltaa hyvin... opintovapaa on palkatonta ja työntekijällä on siihen lakisääteinen oikeus!!!

Laitoin viime viikolla hakemuksen ja se tuli seuraavana päivänä bumerangina takaisin ja kommentti oli ,että tämä ei ollut virallinen hakemus. ( näytti sentään missä oikea hakemus oli) Mutta sanoi, että hänellä on oikeus myöntää tai olla myöntämättä sitä 15pv ennen opintojen alkua. että palataan keväällä uudelleen asiaan... Minä tyttöpä laitoin tänä aamuna uuden "virallisen" hakemuksen sillä haluan kirjallisen päätöksen siitä että olen hakenut sitä opintovapaata jo kerran. ( tämä oli erään luottamusmiehen neuvo)

Nyt on kaikki energia mennyt tämän opintovapaan pähkimiseen siis siihen että saankohan sitä ensikään vuonna? Työantajalta ois reilumpaa sanoa, että hoidetaan asiat niin että sä saat opintovapaata ensi vuonna. Työntekijä olisi paljon sitoutuneempi silloin nykyisiin töihinsä....

Viime viikonloppuna mulla oli synttärit. Päästiin Mikan kanssa kahdestaan viettää niitä:) Ensin oltiin yhdellä ystävällä mölkkymestaruus-kisoissa ja sitten keilaamassa ja hotellilla toisten ystävien kanssa. Snäkärin kautta kävellen kotiin ja nukkumaan:) Kivaa oli!!! sunnuntaina herättinkin sitten kello 13.00. Koskakohan oon viimeks nukkunut niin pitkään?

että sellasta...