Onhan ollut hulina viikko!

Yks työkavei on ollut töistä lomalla koko viikon ja meillä on ollut sijainen ja tietäähän mitä se toiminta silloin on... Lisäksi Kelto vieraili meillä torstaina ja oli aika huolestumut eräästä lapsesta, josta mä oon ollut huolestunut jo pidemmän aikaa!! Pistää niin vihaks sen pienen lapsen puolesta!!. Että voi olla ääliöitä vanhempia olemassa!!! Mutta ei tästä sen enempää....

Anoppi on myös ollut vierailulla tämän viikon. Vierailu sujui vaihteeksi hyvin ja meillä kaikilla oli mukavaa. Torstaina kävin hänen kanssaan kävelyllä ja yhdesä saunassa:) Kiva että sujuu hyvinkin:) jäi hyvä mieli tästä vierailusta! Koti oli aina siisti kun tulin kotiin töistä ja ruoka laitettu ja sängyt pedattu!

Torstai iltana käytiin työkavereiden kanssa tyhyilemassä kaupungin teatterissa katsomassa ihmisen osa. Ennen teatteria menin työkaverini Tanjan kanssa hakaniemenrannan Juttutupaan yhdelle siiderille. En ole ennen ollut Juttutuvassa mutta oli kyllä mukva paikka! otimme siis yhdet siiderit ja puoliksi napostelulautasen, jossa oli vaikka mitä eikä ollut kuin 10e per lätty! Juttutuvalta suunnistimme sitten kaupungin teatterille ja siellä aloitimme kivan illan kuohuviineillä. Väliajalla meille oli varattu viinit ja mulla oli paahtipaisticroisant mikä oli tosi hyvää:)

Ihmisen osa oli hauska. suosittelen katottavaksi. siinä oli hyviä näyttelijöitä esim: Ritva valkama, sanna-kaisa palo, kari-pekka salo, Jaakko saariluoma. Yhdessä kohtauksessa Jaakko saariluoma riisui itsensä ilkosen alasti ja kaikki näkyi erittäin selvästi :) meillä oli hyvät paikat:) Ihmisen osa kertoi erään naisen ja hänen perheensä tarinan. Ihmisen osasta on kirjoitettu kirjakin.

Pojat olivat sillä aikaa mummilla ja papulla hoidossa kun Mika oli töissä. Pääsin hakemaan heidät sieltä vasta yhdentoista maissa ja molemmat olivat jo umpiunessa.. poikaraukat.. oli siinä herättelemistä ja sulloutumista autoon. Kun pääsimme kotiin ja sänkyihimme kello oli jo puoli kaksitoista ja aamulla aikainen herätys... reippasti he kuitenkin jaksoivat herätä.. innolla uuteen päivään:)

Mulle on iskenyt flunssa takaisin niiden tupareiden jälkeen.. johan sitä kaksi viikkoa olikin jo terveenä.. tänään oltuani päivän töissä on kylmä, nenä tukossa. yskittää.... mutta eihän tästä millään parannu, kun kaikki hoitolapsetkin on niin räkäisiä ja yskäisiä.. tänäänkin lähetettiin yksi pieni 38 asteen kuumeessa kotiin:( well tänä viikonloppuna en tee mitään ihmeellistä! oon vaan ja nukun!