Tiistaina me suuntasimme jälleen aurinkoisen päivän kunniaksi Star beachille. Toisille altaille ja vesiliukumäille tosin. Näiltäkin altailta pääsi hyvin myös alas rantaan uimaan ja pitihän mun siellä kerran käydä:) Pojat olivat innoissaan kun oli taas uusia uima-altaita ja liukumäkiä valloitettavana! Lasten läträtessä aikuiset ottivat aurinkoa ja lukivat omia kirjojaan ja toiki sivusilmällä seurasivat lasten touhuja. Onneksi altaissa oli niin matalaa että kummankin pojan jalat ylettivät pohjaan vaikka aika hyvin osavat uidakin:)

Pienet päikkärit auttaa aina:)

Mika osti pojille taas ihanat hampurilaiset välipalaksi ja mä sain mennä aurinkotuolien vieressä olevan baarin terassille syömään kreikkalaisen salaatin ja lasin valkkaria! Nam! Kävin myös lasten kanssa kokeilemassa liukumäkiä ja lazy riveriä, mikä meni uima-allas alueen ympäri.:)

Päivän rannalla oltuamme palasimme hotellille, kävimme suihkussa, vaihdoimme vaatteet ja suuntasimme jälleen kohti Hersinissoksen rantakatua. Kävimme autovuokraamossa vuokraamassa auton seuraavalle päivälle ja saimmekin sen heti mukaamme. Mikalla ei ollut ajokorttia mukana ( oli hotellihuoneessa) niin autonvuokraaja sanoi ettei haittaa. Sitten kun pääsisimme hotellillemme soittaisimme hänelle ja ilmoittaisimme ajokortin numeron. Aika leppoisaa touhua:)

Auto asiat hoidettuamme menimme syömään "lomatohtorimme" "Voihan Vitalis" ehdottamaan paikkaan. Ravintola Nikikseen rantakadulle. Nikiksessä oli todella mukavat tarjoilijat, jotka tykkäsivät lapsista kovasti. Jasperkin oli kuulemma Jasper Sorsakoski:)

Jasper yritti ottaa kuvaa kulkukissasta mutta kissa ehti livahtaa ja kuvaan tuli jonkun ihmisen laukku:)

 

"Lomatohtorimme" Tuli myös juomaan muutaman drinkin kanssamme. keskustelimme mitä olimme jo ehtineet tekemääm ja että keskiviikkona menisimme ainakin vuorille ajelemaan ja katselemaan maisemia... siitä lisää huomenna;)

 

Loppuun vielä kuva hotellimme kukista, joita kutsuimme "aurinkokukiksi", koska kukat aukesivat loistoonsa aina auringolla ja illalla menivät pimeän tullen nuppuun:)