Mä sain tiistaina oikean aivotärähdyksen. Se oli työtapaturma. Oltiin tulossa lasten kanssa retkeltä ja ryhdyin sulkemaan päiväkodin porttia. Nostin painavan rautaisen hakasen ylös ja vedin portit yhteen ja kumarruin laittamaan alahakasta kiinni.. silloin.. räiskis.. rautanen salpa tippui suoraan mun ohimoon! AUTS!. Näin hetken tähtiä ja vesi tuli silmistä. Lähdin päätäni pidellen sisälle. Ohimoon nousi iso kuhmu ja ajattelin, että kyllä sitä on nyt työterveyteen lähdettävä näyttämään. Sain johtajalta vakuutuslapun ja menin se kourassa Mehiläiseen ja pääsin melkein heti lääkärille. Lääkäri paineli päätä ja se sattui ihan julmetusti. Lääkäri totesi, että olisi parempi ottaa päästä rötgenkuvat kun aristan sitä niin paljon. Röntgenkuvista ei onneksi ilmennyt mitään, joten lääkri totesi minun saaneen aivotärähdyksen ja määräsi kipulääkettä ja kotiin lepäämään. Illalla päätä vielä jomotti ja seuraavana päivänä kun menin töihin mutta sitten ei oikeastaan enää.. onneksi selvisin noin pienellä!


Eilen eli keskiviikkona mulla oli lyhennys ja kävin katsomassa ystäväni seitsemänviikkoista vauvaa. En ollut käynyt ystäväni uudessa kodissa ennen mutta löysin hyvin perille, Ystävälläni on todella kaunis koti ja silmää sisustukselle! Nytkin sain sieltä pari hyvää sisustusvinkkiä omaankin kotiin.. harmi vaan et kaikki kiva maksaa niin kauheasti.. mutta meinaan ne ostaa enkä kerro Mikalle hintaa:) No ystäväni poikavauva oli oikein suloinen ja nukkui hyvin koko ajan. Vauvan isosisko ( suloinen myöskin) heräsi päiväunilta ja tuli kahvittelemaan kanssamme. Ensin vähän ujosteltiin mutta sitten alkoi leikkiä mun kanssa ja kantoi nukkea ,jota piti pukea ja laittaa kapaloon:) Maistoin ystävälläni aivan ihanaa karpalovuohenjuustoa, joka oli suolakeksien päällä niin hyvää, että meinas viedä kielen mennessään!!

Samana iltana mulla oli toisella ystävälläni ilokorukutsut. En ollut ennen käynyt semmoisillakaan. Siellä oli tosi kauniita erilaisia koruja ja aitoja helmiä ja kiviä ja kaikkea ihunaa!! kaikki oli tietenkin aika kalliita mutta pakko sieltä oli yksi prinsessa-koru ostaa, joka on kuulemma ollut Krisse salmisellakin showssaan kaulalla:) Prinsessa-kaulakoru on kaunis helminauha, jossa on eri pastellinsävyisiä helmiä ja pling pling timangeja:) Meillä on keällä yhen kaverin häät niin laitan sen sinne:)


Tänään torstaina ollaankin sitten sairastupaa taas kotona. Julius rupesi yöllä itkemään ja yskimään todella pahankuuloista laryngiitti eli kurkunpääntulehdusyskää ja valitti kurkkukipua:( Annoin babyhaalerilla keuhkoja avaavaa lääkettä ja puolikkaan buranan ja  otin viereeni nukkumaan niin sitten poika rauhoittui:( Itse tosin en enää saanut nukutuksi kunnolla koko yönä, koska olen herkkäuninen ja kuuntelin toisen krohinaa siinä vieressä. Mutta kai se yksi yö näinkin kunhan toisella on vaan hyvä olla! ( Mika oli tietenkin töissä) Tänään oon sitten siivonnut koko mörskän, pessyt pyykkiä, viikannut pyykkiä, imuroinut, pessyt lattiat ja katsonut Juliuksen kanssa ice age3. Nyt poika on päiväunilla ja mammalla on hengähdystauko, jonka aikana juodaan hyvä latte ja syödään kuningatartuutti!:)