Viikonloppuna lähdin extempore Tampereelle ystävääni katsomaan. Lähdimme toisen ystäväni kanssa aikaisin lauantai aamulla junalla kohti Tamperetta ja tuntui kuin pidemmällekkin lomalle olisi menossa:) Saavuttuamme Tampereen asemalle suunnistimme kohti bussipysäkkiä ja bussia, joka vei kohteeseemme. Meitä oli vastassa pirteä ystävämme ja teimme muutaman kauppareissun, jotta mukava tyttöjen viikonloppumme voisi alkaa.:)

Yställemme päästyämme vaihdoimme uikkarit päälle, söimme pientä välipalaa ja lähdimme polkemaan uimarannalle. Ilma oli mitä ihanin pieneen uintiretkeen. Lämpötila oli noin 30 astetta, joten viileä järvivesi teki hyvää. Nautimme auringosta, uimisesta ja toistemme seurasta muutaman tunnin, jonka jälkeen lähdimme ystävälleni valmistautumaan iltaa varten. Ystäväni teki meille loistavaa sangriaa jota maistelimme ilta-auringossa hänen terassillaan. Kellon näyttäessä puoltayötä vaihdoimme tanssikengät jalkaame ja suuntasimme kohti tampereen keskustaa ja Gloria- nimistä ravintolaa. Aluksi aioimme suunnata Ilona- tai Hullu Poro- nimisiin ravintoloihin mutta toiseen oli pitkä jono ja toista paikkaa ei löytynyt niin suunnistimme sitten Gloriaan.

Gloriassa oli esiintymässä freestyle- niminen bändi, joka soitti ainakin mun mielestä ihan jorattavaa musiikkia. Karaoke-puolella kävin laulamassa laulun: "ei oo ei tuu", mikä sujui ihan mallikkaasti:) Noin kello kolme meitä rupesi väsyttämään ja suunnistimme paikallisen grillikioskin kautta bussille ja kohti ystäväni kotia. Kello oli jotain neljä kun painoimme viimein väsyneet päämme tyynyihin ja herätys oli aamulla kello yhdeksän:)

Yhdeksältä nousimme ylös.. en nyt sanoisi niinkään pirteenä mutta ylös noustiin kuitenkin. ( mun piti hakee ajoissa pojat pois hoidosta mummilta ja papulta kun Mika oli töissä) Lähdimme 11.06 junaan syöyämme ensin maittavan aamupalan! Kiitokset loistavalle emännälle mukavasta viikonlopusta :)