Loma!

Lomalla oli aivan ihanaa. Kevät oli jo pitkällä ja ruusut ja kaikki kukat kukki kauniilla Cretan saarella. Olimme viikon koko perhe Heraklionissa Hersonissoksen kylässä. Hotellimme Village High resosrt sijaitsi vuorilla. Hotelli oli mahtva 5 tähden luksushotelli. Päästyämme lentokentältä hotellillemme, meidät kuskattiin golf-kärryllä hotellihuoneeseen. Hotellihuoneemme, joka käsitti ylä-ja alakerran, poikien makkarin ja kylppärin ja terassin yläkerrassa ja meidän makkarin ja kylppärin ja keittiön ja olohuoneen alakerrassa. Upea oli! Aamupalat söimme yleensä omalla terasillamme mutta muuten kävimme joka päivä ulkona syömässä ihanaa kreikkalaista ruokaa!

Maanantai: lomapäivä 1:

Söimme aamupalan kaikessa rauhassa huoneemme terassilla. Pakkasimme uimakamat mukaan tarkoituksenamme lähteä uimaan hesonissoksen rantaan. Hotellilta lähti tasaisin väliajoin ilmainen bussikuljetus rantaan. Lähdimme klo 12 bussilla ja jäimme Sparin pysäkillä pois. Sparilta kävelimme noin 3km Star beachille. Matkalla sinne näimme mitä mahtavimpia maisemia! Star beachilla oli ilmainen sisäänpääsy vesipuisto alueelle ja sen jälkeen poikia ei pidellyt enää mikään! Koko päivä meni läträtessä uima-altaassa ja vesiliukumäissä. Mika kävi välillä ostamassa pojille hampparit, jotta jaksettaisiin taas:) Minä kävin vieressä olevalla rannalla uimassa ja läheisellä saarekkeella istumassa ja nautin elämästäni!

Hersonissoksen ranta!

Kaunis kreikkalainen kirkko!

Julius sai tyttökaverin star beachilta:)

Tarpeeksi uituamme lähdimme läheiseen ravintolaan ja söimme jotkut paikalliset pikasnacsit ja sitten suuntasimme bussille ja kohti hotellia. Illalla kävimme vielä hotellin baarissa drinksuilla.  Mikalla oli kalja, mulla joku ihana coctaili ja pojilla limut ja mehut. Kävimme myös hotellimme pelihuoneessa pelaamassa pöytäkiekkoa ja jalkapallopöytäpeliä:)

Kivaa on!

Huomenna tiistai päivän kuulumiset!